Magnus Sunesson

Jag har utbildat i golfspelet från och till sedan 1995. Efter min spelarkarriär på Europatouren tillträdde jag som Head-pro på Drottningholms Golfklubboch verkade där under fyra år med att förbättra golfspelare.
Efter det jobbade jag med de svenska landslagen i sju år, i huvudsak som coach.
Har också coachat Hello Sweden Future Team med bland andra Henrik Stenson och Peter Hanson under ett antal år.
De senaste tio åren har jag verkat som kommentator på Viasat Golf, banarbete på Vasatorp, Barsebäck och Kävlinge, VD på Rya Golfklubb och sedan 2014 i huvudsak som konsult inom utveckling av golfbanor. Har till dags dato hjälpt 32 klubbar och har några nya projekt på gång.
I år började jag att ge lektioner igen då lusten att hjälpa andra golfspelare till bättre golfspel återigen vaknat. Har framförallt gett  9-håls spellektioner på Värpinge.
Golf är ett mångfacetterat spel med många ingredienser som påverkar resultatet av slaget.Jag tittar alltid på helheten innan jag berättar om vad som behöver justeras för eleven.
Innan vi träffas kommer du att få ett antal frågor att besvara. En kortare intervju om dig för att jag ska få en tydlig uppfattning om vilken nivå du befinner dig på och lära mig mer om dig och vad du har för målsättningar, styrkor, svagheter, favoritslag, eventuella skräckslag, eventuella krämpor etc etc.  Kontakta mig via mail eller telefon så bokar vi in en tid som passar.  Jag kommer senare i höst att vara bokningsbar via bokningssidan. Välkommen!

0706-65 64 64 magnussunesson@niblickgolf.se

PS. Golf ska vara kul och det ska vara enkelt och skönt att svinga DS