PGA Master Professional

Jag hjälper dig att uppnå dina golfmål. Det finns ju lika många svingar som det finns golfare och en stor variation på vad varje golfare vill med sin golf. Jag är därför mån om att hålla en hög kvalitet på mina lektioner och anpassa den helt efter dina behov. De flesta golfare är inte medvetna om hur bra de faktiskt kan bli! Jag undervisar med bollflykten som utgångspunkt för vad spelaren ska träna på. Ibland behöver ett problem tränas bort med hjälp av att man fokuserar på att skapa det motsatta problemet, t ex ett sliceproblem tränas bort genom att lära sig slå en kontrollerad hook.

Låt oss gemensamt finna din egentliga potential som golfspelare och gå igenom hur du bäst kommer att nå målet.

Det viktigaste i golftekniken är grunderna: -Grepp – Uppställning -Sikte. Med dessa rätt blir rörelsen lättare att utföra och risken för kompensationer i svingen blir mindre! Kom ihåg att närspelet både är nyckeln till en lägre score samtidigt som pitchslaget i sig hjälper dig till en bättre svingteknik rent allmänt. Se till att ha koll på rätt teknik för chip och pitch, bunker och lobb så sparar du många slag på banan. Därför innehåller mina paket både lektioner i full sving och närspel.

Julerbjudande med produkter från MIZUNO. Läs mer på
https://www.naturligtvisgcc.se/nyheter/mizuno-julerbjudande

Den 1/8 lanserade jag en ny typ av privatlektion som bygger på hur en PT jobbar på ett gym. Passen kallas för PT-lektioner.

VInterträningen börjar i november. Läs mer på sidan ”Golfskolor och Vinterträning”.

e-post: bokning@niblickgolf.se

Telefon: +46 – (0)70 – 858 40 30

Anläggningar bokningsbara i bokningssystemet: Friskis Ön (vintersäsong)
Naturligtvis G&CC (sommarsäsong)