PGA Master Professional

Den 30/3 öppnade jag Sveriges minsta golfshop på Naturligtvis Golf. 
Jag erbjuder klubbor, bags, bollar, kepsar och handskar från Mizuno samt klubbor, bags, handskar och handdukar från PING. Dessutom finns det bollar från Titleist i shopen. I receptionen kan du köpa begagnade bollar och allvädershandskar med SWISCH.
Under augusti erbjuder jag 20 % rabatt på följande produkter från MIZUNO:
Bagar/Bollar/Handskar/Handdukar/Putters.

Lektioner under augusti och framåt bokas via länken längre ner. Om du vill boka mig på Elisefarm GC vänligen mejla förfrågan till bokning@niblickgolf.se

Resor
Jag hoppas att kunna genomföra en höstresa till Algarve den 7-14/11. Gå in på sidan ”resor” och läs prospektet. Resan är nu fulltecknad men vi har börjat titta på resor till våren 2021. Preliminära datum är den 20-27 mars.

Halvdagslektioner och Caddielektioner
Läs mer om dessa och mina vanliga paket genom att klicka på knappen ”lektionspriser” nedan.
 
Vill du ta Grönt Kort klicka här.
Läs mer om det nya Gröna Kortet på länken borjaspela.golf.se

Jag hjälper dig att uppnå dina golfmål. Det finns ju lika många svingar som det finns golfare och en stor variation på vad varje golfare vill med sin golf. Jag är därför mån om att hålla en hög kvalitet på mina lektioner och anpassa den helt efter dina behov. De flesta golfare är inte medvetna om hur bra de faktiskt kan bli! Jag undervisar med bollflykten som utgångspunkt för vad spelaren ska träna på. Ibland behöver ett problem tränas bort med hjälp av att man fokuserar på att skapa det motsatta problemet, t ex ett sliceproblem tränas bort genom att lära sig slå en kontrollerad hook.

Låt oss gemensamt finna din egentliga potential som golfspelare och gå igenom hur du bäst kommer att nå målet.

Det viktigaste i golftekniken är grunderna: -Grepp – Uppställning -Sikte. Med dessa rätt blir rörelsen lättare att utföra och risken för kompensationer i svingen blir mindre! Kom ihåg att närspelet både är nyckeln till en lägre score samtidigt som pitchslaget i sig hjälper dig till en bättre svingteknik rent allmänt. Se till att ha koll på rätt teknik för chip och pitch, bunker och lobb så sparar du många slag på banan.

e-post: bokning@niblickgolf.se

Telefon: +46 – (0)70 – 858 40 30

Anläggningar bokningsbara i bokningssystemet:
Naturligtvis G&CC
Kävlinge GK