Niblick Golf Academy hyr ut kompetens inom golftjänster till golfklubbar och anlläggningar. Kontakta oss för att gå igenom ert behov inför kommande golfsäsonger. info@niblickgolf.se

Anläggning

Vi skräddarsyr en lösning efter era önskemål.

Vi hjälper anläggningar i deras process oavsett om det gäller uppdrag för tränare, helhetslösning eller backoffice.

Hur kan vi hjälpa er som klubb/anläggning?
 • Tränaruppdrag
  Helhetslösning
  Backoffice

Låt oss hjälpa er
 • Vill ni hitta den bästa profilen och kostnadsnivån på er/era golftränare så hjälper vi er med rekryteringsprocessen. Sedan kan ni välja mellan att anlita tränaren mot faktura eller själva anställa vederbörande. Då tar vi bara betalt för rekryteringen.


Elever

Tillsammans hjälper vi dig att uppnå dina golfmål

För att uppnå dina golfmål så gör vi en komplett screening av var du är idag, och tillsammans tar vi fram en plan på hur vi skall kunna uppnå dina mål realistiskt.

Träning
 • Rörelseträning

  Slagträning

  Spelträning

  Mentala processer

  Nybörjarträning

Hur kan vi hjälpa dig som spelare?
 • Ställ dig frågan om var du befinner dig i din spelarutveckling. Vill du få ut ett bättre resultat med det du kan så är Tema Spelet viktigast. Om du känner att du vill få ut bättre slag med ditt rörelsemönster så är det Tema Slagen som gäller. Slutligen – om du upplever att du behöver förbättra ditt rörelsemönster så är Tema Rörelsen rätt träning för dig.


Kollega

Det är viktigt för oss att hitta rätt person till rätt uppdrag.

Kanske söker du ett nytt uppdrag?

Hur kan vi hjälpa dig som kollega?
 • Om du letar efter nya uppdrag så kan vi i vårt nätverk hjälpa dig.

Låt oss hjälpa er
 • Om du känner att du vill tillhöra ett team och jobba i en rörlig verklighet så är Niblick Golf Academy kanske din tillhörighet som golfpro. I vårt nätverk får du hjälp att få uppdrag och dessutom ett levande mentorskap hos mycket erfarna kollegor.

  Du är välkommen att boka ett förutsättningslöst möte med oss.

Klubbutprovning

Vi hjälper dig prova ut vilka klubbor du behöver för att få ut mesta möjliga av ditt spel. De rätta specifikationerna tar bort behovet av att kompensera i svingen. Vi har tillgång till Launch Monitor och videoanalys för att få fram ett så bra resultat av utprovningen som möjligt. För Mizunoklubbor använder vi Mizuno Swing […]

Utprovning
 • Kostnad för utprovningen 600 kr.

  Märke: PING, Titleist, Mizuno och Cobra (där 600 kr dras av vid ev köp).